A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Йосипівський ліцей
Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області

24 лютого - Другий рік повномасштабної війни

Дата: 24.02.2024 09:00
Кількість переглядів: 18

24 лютого 2024 року – 731-й день повномасштабної війни в Україні, 731-й день незламності та нескореності сили духу українського народу.

10 років тому, в лютому 2014 року, Російська Федерація розв’язала війну проти України. Ворог окупував Автономну Республіку Крим і Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей. До 24 лютого 2022 року основні події сучасної російсько-української війни з різною інтенсивністю бойових дій точилися на сході нашої країни. Хоча протистояння російській гібридній агресії та впливу в різних сферах відбувалося не тільки на лінії фронту, а й на всій території України.

Сьогодні, 24 лютого, виповнюється два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яка триває вже 10 років проти нашої держави. Росія хотіла остаточно знищити військовим шляхом українську державу та її ідентичність.

Сьогодні Україна веде справедливу війну за збереження незалежності, право вільного європейського вибору, за свій суверенітет і територіальну цілісність. Ми не знаємо, коли закінчиться війна, але впевнені, що правда за нами. Ми вистояли в перші дні війни, боронимося сьогодні, працюємо, донатимо, волонтеримо заради нашої спільної Перемоги! Ми вільні творити майбутнє!

До другої річниці повномасштабного вторгнення та 10-річчя російської агресії, для учнів Йосипівського ліцею були проведені виховні години та години спілкування.

Тримайся, рідна Україно,

На долю твою випало багато.

Та віримо, що не впадеш ти на коліна

Боротимешся до кінця завзято!

А перемогу точно ти здобудеш

У цьому сумнівів немає.

Вільною була і завжди будеш

Миру від душі тобі бажаєм!

Дякуємо нашим мужнім і безстрашним ЗСУ!

Вічна пам’ять усім, хто віддав життя за незалежність!

Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень